مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
همسرم برای نفقه به شورای حل اختلاف شکایت کردن
یکماهه که منزل پدرشون هستن و من درخواست طلاق دادم
بنده از بعد از عقد هفتگی به ایشون پول میدادم با مبلغی توافقی که سالانه افزایش پیدا کرده‌ و این مبلغ جدای از هزینه های خرید منزل، دکتر و دارو و اکثر اوقات لباس بوده
جلسه اول من در شورا حاضر نشدم و فقط لایحه و مدارک پرداخت هفتگی ها رو ارسال کردم
اما ابلاغیه مجدد اومده که حضور شما با تمام مدارک و مستندات الزامی است
آیا می توانم وکیلم را به جای خود به این جلسه بفرستم یا حتما باید خودم حضورداشته باشم؟
و اینکه شکایت ایشون با این که من هفتگی به ایشون پرداخت کردم حتی در این یک ماه جدایی، به حق است یا خیر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر شورا گفته حضور شما الزامیست ، شخصاً باید مراجعه کنید و اصل مدارک را همراه داشته باشید .