مشاوره حقوقی رایگان - هزينه های ملک استيجاری

در زمستان ملكی را اجاره كردم، سيستم سرمايشی ملک كولر گازی است. در هنگام تحويل كولر را روشن كرديم و متوجه شديم كه كار ميكند. اما در ابتدای فصل گرما متوجه شديم كه كولر به اندازه كافی سرما توليد نميكند با كارشناس تماس گرفتم و پس از بازبينی كولر به ما اعلام كردند كه گاز كولر به حد استاندارد نيست. پس از تماس های مكرر و عدم دريافت پاسخ از موجر كولر را تعمير نمودم و ٤٥٠ هزار تومان هزينه داشت. پس از پرداخت اجاره بها و كسر كردن اين مبلغ از اجاره بها، موجر تماس گرفته و ادعا ميكند كه كولر را سالم تحويل داده و هزينه به عهده ی بنده است. ممنون ميشوم راهنمايی كنيد كه اين هزينه متوجه بنده است يا موجر؟
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما می باید قبل از هزینه کردن نسبت به کسب اجازه کتبی از موجر اقدام می کردید در فرض سوال تنها با تقدیم دادخواست وجه پرداخت شده قابل مطالبه است