مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی مدیر عامل شرکت خصوصی. پیمانکار

سلام برادر من مدیرعامل یه شرکت ساختمانی هست که ایشون به علت تورم بیش از حد ورشکست شد و پنج سال میشه که اصلا پروژه ای انجام نداده و کاملا بیکار و ورشکسته مالی هست . اما این وسط حالا اداره مالیاتی پرونده شرکت رو به اجرا گذاشته و مبلغ سیصد میلیون اصل مالیات گذشته و سود این چند سال رو درخواست کرده و جلوی حساب اعضا شرکت رو مسدود کرده در صورتی که فقط مدیر عامل حق برداشت و حق امضا داره .. حالا بنظرتون اگه مدیر عامل شرکت که برادر من هست درخواست ورشکستگی بده و باهاش موافقت بشه ایا میتونه مالیات رو پرداخت نکنه و جلوی حسابهاش باز بشه؟شاهد و مدارک دال بر ورشکستگی هم موجوده .. و طلبکارهایی که از شرکت طلب دارن و حکم گرفتن میشه درخواست ابطال حکم داد به علت ورشکستگی شرکت؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام شرکت باید دادخواست ورشکستگی دهد