مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی توسط برادر

سلام، اگر جواب منو سریع بدین بسیار ممنون میشم، دختری هستم 17 ساله ، سال هاست برادرم که 20 سال سن داره به ما فحاشی های زیادی می کنه، به مادرم پدرم و من فحشایی مثل حرومزاده ، مادر ...هرزه و بدترین و زشت ترین چیز هایی که میشه تصور کرد، ما سال به خاطر آبرو و دل رحمی کاریش نداشتیم، اما ظلمش داره وحشتاک میشه، خونه ما اصلا آرامش نداده کسی جرئت حرف زدن نداره، من صدای ضبط شدشو دارم، اگر شهادت هم باشه مطمئنم خانواده و همسایه ها همکاری می کنن، فقط می خوام بدونم نتیجه ای داره یا نه ، چون از تظر مالی هم شرایط خوبی نیست می خوام اگر این ظلم تموم میشه هزینه کنم، خواهش می کنم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 123