مشاوره حقوقی رایگان - درصد خسارت انگشت اشاره دست چپ که تاندونش پاره و کوتاه شده

سلام ،خسته نباشین.
من در کارخانه مبل سازی کار میکنم انگشت اشاره دست چپم با برخورد به اره بزرگ تاندونش پاره شده و عمل سرپایی براش انجام شد.انگشتم الان کامل خم و راست نمیشه جون دستگاه تاندونش رو کوتاه کرده حین حادثه و کل دستم قدرت قبلی و نداره .از بیمه حوادث تقاضای خسارت که کردیم 2 درصد نوشتن من میخواستم اعتراض کنم.ممنون میشم بگین چقدر هست درصد این انگشت و من چطور میتونم اعتراض بنویسم؟??

پاسخ ها :

خسارت حادثه کاری دیه حادثه کاری حادثه کاری