مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میشود از مالیات بر ارثی که به گردنمان زدند معاف شویم ؟

با سلام
سرقفلی مغازه ای در هنگام زنده بودن متوفی معامله شده بوده (قولنامه و وکالت بلاعزل) موجود هست
بعد از آن هم دوباره سرقفلی باز به صورت (قولنامه و وکالت بلاعزل ) منتقل شده حالا برای سند اقدام شده تمامی تسویه حساب ها ( تامین اجتماعی – آستان قدس – و هزینه 2 دست انتقال سرقفلی به اداره مالیات پرداخت شده ) حال برای انتقال در دفتر اسناد رسمی نیاز هست ورثه دوباره وکالت بلاعزل را تنظیم کنن اما اداره مالیات یک مالیات (مالیات بر ارث ) طلب میکند در صورتی که در وقت حیاط آن مرحوم هزینه انتقال سرقفلی به آستان قدس پرداخت شده بوده و مغازه دیگر در ید آن مرحوم نبوده که ورثه بخواهند الان مالیاتی پرداخت کنن حتی موقع گرفتن فرم 19 جزو اموالشان نیاورده بودن
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنیم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جزء ماترک محسوب نمی گردد مدارک انتقال را ارائه دهید و با سرممیز صحبت نمایید در صورت عدم نتیجه اعتراض نمایید