مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی واخواست سفته

با سلام بنده حدود 300 میلیون از کسی سفته با تاریخ 30 مرداد داشتم .همان تاریخ در دفتر قضایی برای مطالبه وجه، تامین خواسته، هزینه دادرسی و ... دادخواست دادم. دادگاه 23 شهریور برگزار شد و بدهکار در جلسه نیامد و 28 شهریور حکم بر علیه او صادر شد.
البته در حکم دادگاه زمان تجدید نظر تا بیست روز بیان شده و فعلا بعد از گذشت 18 روز هنوز بدهکار اعتراضی نزده.
سوال بنده این هست الان چطور چکار باید بکنم؟
آیا باید واخواست بدم؟
زمان واخواست سفته تمام نشده؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

وخواست قبل از اقدام بوده .تجدیدنظر قطعی شد باید تقاضای اجرا بدید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر صبر کنید تا رای قطعی شود بعد تقاضای صدور اجرائیه کنید