مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام من سال 96 ماشین فروختم به خانمی که مستاجر بودن محل ما، طی قولنامه دست‌نویس و شوهرش شاهد بود و امضاء کرد، مبلغ 1میلیون و 700 هزار تومان ماند موقع تعویض پلاک و انتقال سند، در قولنامه آدرس هیچ کدام قید نشده و آنها از محل ما رفتند و هیچ آدرسی ندارم، فقط شماره موبایل شوهرش را دارم که هرچه تماس میگیرم ناسزا می‌گوید و پلاک ام را نمی دهد، شکایت کردم و بعد از 4 سال دوندگی و هزینه‌های بسیار زیادی موفق شدم ماشین را توقیف کنم و الآن پلیس پیشگیری کلانتری 177 خاور شهر توقيف کرده و در پارکینگ است، رأی دادگاه هم مبنی بر توقیف خودرو و فک پلاک در مراکز تعویض پلاک است، الآن هم هرچه تماس میگیرم که بیایید فک پلاک کنید فقط ناسزا نثارم می‌کنند، در ضمن من تمام اسناد و مدارک و کارت ماشين و کارت بنزین و برگ سبز خودرو و هرچه بود را تحويل خریدار دادم و فقط همان قولنامه دست‌نویس است نزد من، حالا خلافی ماشین 6 میلیون تومان شده و یک سال است که در پارکینگ خوابیده، آیا من می‌توانم شخصاً و تنهایی با ارائه کارت ملی ام به کلانتری مراجعه کنم و ماشین را آزاد کنم، آیا می توانم شکایت کنم و ماشین را مجددا برای خودم بردارم، دادگاه رأی به توقیف و فک پلاک خودرو داده است پس تکلیف 1 میلیون و 700 هزار تومان بدهی شش سال گذشته و 10 میلیون تومان هزینه‌هایی که جهت شکایت شده چه خواهد شد؟ لطفاً راهنمایی ام کنید چکار کنم که حق و حقوق خودم را بگیرم
ممنون و متشکرم از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنامه برای ایشان بفرستید اگر افاقه نکرد طبق مستندات خود دادخواست مطالبات خود را دهیدوبابان رای دادگاه فک پلاک کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تاریخچه پلاک درخواست فک پلاک دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می‌توانید درخواست فک پلاک را بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک‌پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید دادگاه به قائم‌مقامی ممتنع اقدام کند.الحالکم ولی الممتنع