مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با دوس پسر

سلام دخترم 17 سالمه
من دو روز پیش رفتم خونه دوس پسرم
و باهم رابطه جنسی داشتیم
میخواستم بدونم اگه کسی متوجه بشه
به ما حکم میدن؟ ما گناه کردیم؟
چرا اخه؟
اونوریا قبل 18 سالگی رابطه جنسی تجربه میکنن همشون قراره برن جهنم؟
یا ما چون به زور گفتن دین ... باید زجر بکشیم؟ :)

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز متاسفانه عمل غیر اخلاقی انجام داده اید که از نظر شرعی گناه بوده، و باتوجه به اینکه در یک کشور اسلامی زندگی می کنید باید نسبت به مقدسات و احکام دینی و شرعی یک سری اصول را رعایت کنید ، حتما در طرز تفکر و عقاید خود تجدید نظر نمایید