مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق و مزایا

با سلام خسته نباشید بنده کارمند دولت هستم 10 سال سابقه دارم 6ماه میشه که رسمی شدم بعد در سال 92 و 93 به خاطر رای گزینش 22ماه از سیستم بیرون بودم بعد 22ما برگشت به کار کردم طبق قوانین خودشون دارن باید حقوق و مزایا را بهم پرداخت می کردم پیگیری کردم بخاطر اشتباه مسئول اداری که نگفت رفته تو دیون و اشتباه حساب کتاب کردن تو دو مرحله پول بهم دادن یک سال پیش خودم حساب کردم دیدم باز اشتباه 3میلیون دیگه طلب دارم اونها هم قبول کردن ولی پرداخت نکردم سوالم این که بعد 7یا 8سال با این وضعیت اقتصادی من اگه این پول اون موقعه می گرفتم می تونستم یه ماشین بگیرم ولی الان موتور هم نمیشه نباید بروز بشه عین همون پول باید بهم بدن ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه می توانید اصل پول را مطالبه کنید

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

متاسفانه ادارات دولتی مشمول دیر کرد ویا خسارات تاخیر تادیه نمیشوند و شما همون 3ملیون رو میتونید دریافت کنید