مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف طلاهایی که فامیل های زوج سر عقد به زوجه میدهند چیست

باسلام و خسته نباشید من زوجه دوسال است که با آقایی عقد کردم فامیل های همسرم مقداری طلا به عنوان هدیه سر عقد به من دادند که فاکتور هم دست خودشان است عمو و پدربزرگ همسرم هرکدام یک النگو و مادربزرگش هم یک حلقه من هم انها را با یک تک پوش عوض کردم و بعد از مدتی همه را فروختم بنا به دلایلی به پولش احتیاج داشتم حال سوال این است که ایا با وجود عوض کردن و فروختن طلا ها باز هم باید انها را پس بدهم زیرا دادخواست استرداد طلا را داده اند لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم طلاها را مسترد نکنم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا خود آن اشخاصی که هدیه داده اند میتوانند دادخواست استرداد هدایا بدهند.
ثانیا اگر هدایا موجود نباشد دیگر قابل استرداد نیست.