مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو

با سلام و خسته نباشید. یک شخصی به من با چاقو حمله کرده و مرا تهدید به قتل کرد طی پیگیری و شکایت از طریق قانون او را به یک سال حبس تعزیری و 50 ضربه شلاق محکوم شده البته به مدت 3 سال تعلیق کردن که قبل از این پرونده نیز یه حکم دو سال زندانی تعلیقی دیگر نیز دارد که هنوز به صورت قطعی از تجدید نظر برنگشته. میخواستم بدونم با توجه به اون یک سال زندانی که براش زدن میشه اون دو سال حکم تعلیقی رو اجرایی کرد و تعلیقشو برداشت ؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در اثنای رسیدگی و یا صدور حکم مبنی بر تعلیق و یا تعویق قاضی رسیدگی کننده و یا دادستان محکومیت موثری را بیابند که موجب بی اثر شدن حکم تعلیقی می گردد موظف به اعتراض و حسب مورد نقض حکم قبلی هستند
در حال حضرت عالی تنها تا صدور رای و اعتراض قانونی محق هستید و بعد از آن حق ورود و یا اعتراض به تصمیم قاضی ندارید