مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

سلام بند در تاریخ 1396،2،10داخل پارک نشسته بودم که فردی آمد ازم آدرس مشروب فروش خواست کوبنده یکیو معرفی کردم بهش اما بد از گیر دادن زیاد طرف که شماره بده ازش و من نداشتم و چون در مسیر خانه خودم بود مکان آن مشروب فروش بهش گفتم دارم میرم سمت خانه ام اگه طرف بود میزنگم بعد بیا ببینش خودت و رفتم دیدمش زنگ زدم بیا پیشش فلان جا تلفنی گفت 5عدد شیشه ویسکی پلمپ شده میخوام طرف آورد و فرد خریدار ازم خواست خودم ببرم براشون من مخالفت کردم و آخرش به اجبار مجبور شدم و رفتم و یک تله گذاری بودش که نیروی انتظامی کرده بود ساقی مشروب فروشم با من تو ماشینم بود که بد از گرفتنمون فرار کرد و منم از ترس فرار کردم الان حکم مجازات من چیه آدرسی از مشروب فروشم ندارم ماشینمو گرفتن پارکینگ آزاد نمیکنن مدارک شناسایمم دستشونه پرونده‌ام دسته اطلاعاتی ممنونم راهنمای کنین و مجازاتشان بگید ماشینم بنام مادرمه

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به طور قطعی نوع و میزان مجازات را نمی توان تعیین کرد و جرم شما نیز باید مشخص شود و در نهایت میزان محکومیت به حبس، شلاق و جزای نقدی را قاضی تعیین خواهند کرد. ولی به طور کلی ساخت، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی شش ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی پنج برابر ارزش عرفی کالا را در پی خواهد داشت که معمولاً در این گونه جرایم اگر مجرم سابقه کیفری نداشته باشد مجازات ها به جزای نقدی یا حبس تعلیقی تبدیل خواهند شد.