مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجدید نظر برای اعسار

با سلام و خسته نباشید ... پدر بنده دادخواست اعسار از پرداخت دیه رو به دادگاه ارائه کرد ولی دادگاه قرار عدم استماع دعوی رو صادر کرد به دلیل رعایت نشدن ماده های 9 و 10 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی. پدرم یک خونه به اسمشه که برای ضمانت دوتا وام در رهن بانکه. یکی از وام ها مال سال 91 و ده ساله هستش و یکی دیگه ش مال سال 93 و 15 ساله. بعد از اون مازاد دوم سند هم در سال 94 بابت مطالبه مهریه همسر دوم پدرم مطابق دستور قاضی اجرای احکام شورای حل اختلاف بازداشت شد. همون 4 سال پیش مغازه و باغی که به اسم پدرم بود بابت همون مهریه به همسر پدرم سندش منتقل شد و در حال حاضر فقط همین خونه به اسم پدرمه با اون شرایطی که عرض کردم. اون خانم سه سال و نیم پیش فوت کردند و یک پسر دارن که در حاضر که پدرم به مدت سه سال و 4 ماهه که زندانه حضانت و ولایت اون پسر 8 ساله با پدر بزرگم، یعنی پدر پردم هستش و تنها وارث اون خانم همین پسرشه. آیا با درخواست تجدید نظر پدرم برای اعسار با وجود این دلایلی که گفتم موافقت میشه؟ تمام مدارک آماده ست برای پیوست به لایحه اعتراض. همونطور که گفتم پدر سه سال و 4 ماهه که زندانیه و درآمدی هم نداشته در این مدت و به غیر از اون پسر 8 ساله پدرم سه فرزند دیگر و همسر اولشون رو هم دارند. یک حساب بانکی هم دارند پدرم که هرماه یارانه به حسابش واریز میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ماده 9 مربوط به شاهدین پدرتون هست آیا شما شاهدین در دادگاه حاضر کردید ؟ ماده 10 هم مربوط به اخذ استعلامات لازم می باشد