مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام من همسرم زمانی که فوت شد حضانت فرزندانم را به من دادن درحال حاضر فرزند اولم ازدواج کرده ولی فرزند دومم هجده سال سن دارد.. هردوی فرزندانم را خودم سرپرستی کردم تمام هزینه زندگی بر دوش من بوده و پدرشوهرم هیچ کمک مالی و حضوری در زندگیه ما ندارد.. اما الان برای گرفتن بیمه بیکاری گفتن من مجرد به حساب میام و قیومیت فرزندم به عهده پدرشوهرم هستش و حق وحقوق من برای گرفتن بیمه بیکاری کم شده من میخوام قیومیت فرزندم به عهده من باشد... حالا سوال من اینه میتونم اینکارو انجام بدم یانه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

کارتان سخت است. اگر فرزند دومتان دختر است می توانید قیمومیت او را از طریق قانون به عهده بگیرد. به اداره سرپرستی مراجعه کنید و مشورت بگیرید. در باره بیمه بیکاری صحبت نکنید تاز مانی که قیمومیتتان قطعی شد. بهتر است از طریق وکیل پیگیر امورتان باشید.