مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام وقت بخیر تکلیف ملکی که توسط بنگاه املاک به چند نفر فروخته شده چیه؟
این معامله باطل میشه یا نه؟
سه ساله ثبت شکایت کردیم ولی فایده ای نداشته چقدر ممکنه این مراحل طول بکشه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام در صورتیکه با نگاه دارد بدون وجود اجازه از مالک ملک را به افراد متعدد فروخته باشد کلیه معاملات باطل است لیکن در صورتی که با استناد به وکالت نامه و یا اینکه به عنوان مالک قانونی ملک آن را انتقال داده باشد ، صرفاً اولین خریدار مالک ملک بوده و معامله سایر خریداران فاصله است موفق باشید

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

باید دید چرا شکایت شما به جایی نرسیده راهش همون شکایت فروش مال غیر و کلاهبرداری خواهد بود