مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده فروشنده هستم هفت سال پیش ماشینمو فروختم و به خریدار گفتم تعویض پلاک کنه ولی تعویض پلاک نکرد. منم رفتم پلاکو توقیف کردم.تازه الان برای من از پارکینگ مشهد تماس گرفتند که ماشین شما توقیفه بیایین درش بیارین یا نه مزایده میشه منم گفتم من ماشینو فروختم از من نیست که درش بیارم گفت خود دانی ماشین شش ساله که تو پارکینگه و تقریبا بیست میلیون جریمه پارکینگ رو پلاک اومده گفت اگه بزاریش مزایده شه فرداش که خواستی پلاکتو بچسبونی باید جریمه هارو از جیب خودت پرداخت کنی. حالا نمیدونم این واقعا از پارکینگ زنگ زده یا همون صاحب ماشین هست میخواد مدارکا رو از دست من بیرون بکشه. خلاصه میخواستم بدونم اگه مزایده بشه و پلاک من قیچی بشه جریمه هاش پاک میشه یا نه رو پلاک میمونه؟ پلاک هنوزم توقیفه

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام ، اگر مزایده انجام بشود معمولا جرائم و بدهی ها از مبلغ مزایده برداشته و الباقی در حساب دولت باقی و پلاک هم بایگانی میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است علیه خریدار دادخواست الزام به فک پلاک . تنظیم سند دهید . و پرداخت خسارات جریمه را درخواست کنید