مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مواد مخدر

سلام آقای کمالی بنده یک سوال دارم من میخواستم بدونم پنج سال پیش با معیار پنج هزار تومن مواد مخدر گرفتن بعد بردنم کلانتری دو روز بازداشت بودم بعد بردنم دادگاه بازپرسی مواد رو آزمایش کردن گفته بودن توش بیست سانتی گرم شیشه و بیست سانتی گرم هروئین بوده بعد من رو به قید ضمانت فیش حقوقی آزاد کردن و بعد چند ماه از همون کلانتری زنگ زدن گفتن باید بیای انگشت نگاری بعد رفتم روی یه کاغذ انگشت هامو زدن تو جوهر اثر انگشت گرفتن بعد چند ماه حکم از دیوان اومد یک میلیون و ششصد هزار تومن جریمه بعد اعتراض کردیم آشنا داشتیم چون اولین بارم بود کردنش 160 هزارتومن جریمه و چهل ضربه شلاق فورمالیته از روی لباس بعد من میخوام الان استخدام دولتی بشم اگه برم برای عدم سوءپیشینه من سوءپیشینه دارم؟؟؟ خیلی دلشوره دارم تورو خدا کمکم کنید چون گفتن تو گواهی حتی نباید توش قید شده باشه سابقه غیر موثر حالا من میخواستم بدونم من درحال حاضر سوء پیشینه موثر یا غیر موثر دارم چون هر کدومش تو گواهیم ثبت بشه بدبخت شدم باید سر بزارم به بیابون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
بله سوابق شما ثبت شده لیکن برای اطمینان از طریق پلیس 10استعلام کنید خیالتون راحت بشه اما خبر خوش اینکه بعد از چند سال رفع سو اثر میشود .