مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معوقه

سلام خدمت وکلای محترم
اخیرا همسرم که حدود 4 سال ترک منزل کرده بودو حکم نشوز ایشان هم از ابتدا قطعی شده بود طلاق دادم. حالا رفته و دادخواست یارانه معوق خودش و فرزند خردسالم رو داده (علیرغم اینکه در اینترنت احکامی دیدم که یارانه معوق قابل دریافت نیست و یارانه متعلق به سرپرست خانوار است) شورا به نفع ایشون رای داده و من رو محکوم به پرداخت کل یارانه در این سالهایی که ایشون ناشزه بوده کرده. آیا این حکم شورا صحیح هست؟ اگر نیست با چه استدلالی باید اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

یارانه متعلق به فرد است که سرپرست به جهت هزینه در خانواده دریافت می کند