مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر

سلام من میخوام زنمو طلاق بدم بدلایل عدم سازش...من یه بچه 1 ساله ای دارم و میخام بچمو ازش سلب حضانت بکنم چون پدرزنم و مادر زنم معتادن و خود زنم اختلالات روانی داره و قراره بچم تو اون خونه بره که معلوم نیس چه اتفاقی براش پیش بیاد و نگران زندگیشم و درگیر اعتیاد پدر مادر زنم بشه ایا به این دلیل که پدر و مادرش معتادن میتونم بچمو از مادرش سلب حضانت کنم؟

پاسخ ها :

سلب حضانت از مادر به دلیل اعتیاد سلب حضانت از مادر به دلیل بیماری روانی سلب حضانت از مادر حضانت