مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار چک

باسلام و خسته نباشید
همسر من یه چک به مبلغ 20میلیون درسال95داشتن که توانایی پرداختش نداشتن و یکبار دادگاه حکم جلب برای شوهرم دادن که گرفتنش و تقاضای اعسار داد و آزاد شد ولی تقاضای اعسارش رد شد و اعتراض زد و برای بررسی اعتراض دوباره زیر دست همون قاضی رفته و دوباره تقاضای اعتراض رو هم رد کرده حالا اون طرف حکم جلب گرفته سوالم اینه شوهرم میتونه دوباره درخواست اعسار بده بدون اینکه خودش بره دادگاه (البته توانایی گرفتن وکیل نداره) و یا میتونه از استان درخواست اعسار بده که دوباره زیر دست همون قاضی نره تو رو خدا کمکم کنید اگه بگیرنش و قاضی اعسار قبول نکنه نداریم که بیاریمش بیرون ممنون کمکم کنید.

پاسخ ها :

خدیجه جمشیدی

سرکار خانم خدیجه جمشیدی :

با سلام - کاربر محترم مشخص نکردید ، اعسار همسر شما به چه دلیل رد شده است ؟ لکن ایشان می تواند مجددا دادخواست اعسار بدهد و لازم است دو شاهد که اظهاراتشان ضدو نقیض نباشد و از میزان درآمد همسرتان و وضعیت مالی و اقتصادی ایشان مطلع هستند در جلسه رسیدگی حاضر شوند و استعلامات لازم را نیز انجام داده باشند و معمولا اعسار در بیشتر مواقع مورد قبول واقع می شود مگر اینکه دلایل اعسار محکم نبوده باشد . می توانید با مراجعه به کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی نمائید .