مشاوره حقوقی رایگان - صدور کیفرخواست

با سلام

بنده شاکی پرونده ضرب و جرح هستم که پس از شکایت در دادسرا و پیگیری بعد از مدتی پیامک با مضمون قرار نهایی صادر شد به دستم رسید که وارد سایت ثنا شدم که نوشته بود قرار جلب به دادرسی به شماره .... صادر گردید و پرونده مختومه شده و فاقد موضوع فعال می باشد چند روز بعد کیفرخواست نسبت به اتهام متهم صادر شد با توجه به اینکه پرونده بنده دارای دو متهم می باشد و پیامکی مبنی بر قرار منع تعقیب به بنده نرسیده چرا نوشته کیفر خواست نسبت به متهم ولی ننوشته نسبت به متهمین و آیا راهی هست که شاکی بتونه کیفرخواست رو بخونه.

با تشکر فراوان از وکلای عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله قرار نهایی جلب دادرسی به شما باید ابلاغ بشه .و اگر چنانچه تا چند روز آینده به شما ابلاغ نشد به صورت حضوری تشریف ببرید