مشاوره حقوقی رایگان - آیا میزان دیه برای جرح عمد و غیر عمد تفاوت دارد؟

کسی که به عمد به سر کسی با چوب ضربه زده و موجب پارگی 1 سانتیمتری سر به همراه خونریزی شده اما بخیه نشده. قاضی محترم 2درصد دیه مشخص کرده. مبلغ دیه چقدر می شود. در ماه غیر حرام

پاسخ ها :

یک وکیل

4/200/000 تومان . ضمن اینکه دیه اعضاء و منافع ، ماه حرام و غیرحرام ندارد و یکسان است و تغلیظ نمی شود .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ماه غیر حرام و حرام در فرض سوال شما جایی ندارد.
با پاسخ همکار بسیار محترمم - استاد گنجی- موافق هستم
به ماده 555 قانون مجازات اسلامی اخیر التصویب نیز مراجعه نمایید
زیرا تغلیظ دیه برای منافع و اعضا در نظر گرفته نشده است.