مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط خریدار

با سلام. تقریبا 3 سال پیش ماشین فروختم یه مقدار بدهی موند تا بعد تعویض پلاک بشه دیگه از روش گذشت و درگیری های زندگی باعث شد فراموش کنمیه بار بعد یه سال خودش اومد گفت بریم تعویض پلاک اما چون سند گم کرده بودم نرفتم و گذشت تا الان که دیگه پلاک لازم دارم که آزاد شه تا ثبت نام خودرو کنم و این قانون سند حذف شده و فقط تعویض پلاک کافیه اما نه ادرس نه شماره ای دارم ازش چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید شماره ملی ایشان را به متصدی یا کاربر مربوطه اعلام کنید چنانچه ثبت نام ثنا داشته باشد نشانی ایشان نمایش داده خواهد شد سپس حسب مورد اظهارنامه یا دادخواست خواهید داد و البته شاید شماره تلفن هم از ایشان از این طریق یافت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ثبت ثنا داشته باشد نشانی ثبت شده ومی توانید طرح دعوا کنید