مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

قرض از مزاحمت این هست که ما
3 سال پیش مبایعه نامه ملکی بین پدرم و بنده تنظیم کردیم که فروشنده پدر بوده
بنده ثمن معامله رو طی ده سال کم کم کار کرده بدون مدرک و سند به پدرم پرداخت میکردم و در مبایعه نامه اقرار کرده که کل ثمن را دریافت کرده و امضا کرده و دو شاهد امضا کرده و کد رهگیری خورده و مبایعه نامه بدون ایراد و کاملا درست هست
حالا پدرم سند رسمی بنامم نمیزند و بنده الزام به تنظیم سند کرده ام و پدرم دعوای متقابل کرده که هیچ پولی دریافت نکرده

و ادعای صوری بودن مبایعه نامه بخاطر عدم دریافت ثمن میکنه و ادعای میکنه بخاطر برداشتن وام این مبایعه نامه تنظیم شده در صورتی که هیچ صحبتی از وام نشده و نبوده آیا در مقابل دعوی آنها که پولی دریافت نکرده اند، برای الزام به تنظیم سند نحوه پرداخت پول مهم هست؟ چون ما مدرکی برای پرداخت پول نداریم، و در مبایعه نامه خودش اقرار به دریافت ثمن کرده اند.
آیا قاضی با این شرایط به نفع ما برای تنظیم سند رای میدهد. مبایعه نامه بدون ایراد هست.
چون مدرکی برای پرداخت نداشتم خیلی نگران شدم حتی قاضی پرسیدن کجا کار میکنید و چند سالتون هست من فقط حقیقت و گفتم که طی چندین سال با کار کردن پرداخت کردم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
اگر اصالت امضای ذیل مبایعه نامه را بتوانید اثبات کنید فروشنده ملزم به تنظیم و انتقال سند خواهد شد