مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من یه پژو پارس فروختم مدل 90 که وقتی خریدار اومد برای بازدید کلیات خودرو براش توضیح دادم و گفتم برو باهاش دور بزن هرجا خواستی ببر نشون بده من مکانیک نیستم که سر در بیارم فقط رانندم و از رانندگی سرم میشه بعدش گفت از لحاظ فنی مشکل نداره ؟ منم گفتم اقا تا این لحظه که دست منه و صاحبش منم نه مشکلی توش ندیدم ولی قبل اینکه معامله کنی ببر پیش هر مکانیکی که خودت قبول داری نشونش بده اگه گفت ایراد فنی نداره بیا معامله کنیم و خلاصه با ماشین رفت دور زد خودمم صندلی شاگرد کنارش بودم بعد زنگ زد به رفیقش که مکانیک بود ماشینو برد رو چالش تو حالت روشن کاپوت داد بالا و مکانیک سر کشید تو کاپوت گفت موتورش سالمه و مشکلی نداره فنیش خوبه و مورد تاییده بعدش به من گفت اقا شما ماشینتو وردار ببر من بعدا زنگ میزنم و منم رفتم بعد حدودا 15 دقیقه بهم زنگ زد که اقا ماشینتو میخوام بیا بریم قولنامه کنیم خلاصه رفتم دنبالش شاهدم با خودم بردم بهش گفتم بریم بنگاه یا نه دستی خودمون یه کاغذ قولنامه بیاریم و بنویسیم که گفت نه چرا هزینه اضافی بدیم دستی خودمون بنویسیم که خلاصه خودمون عین بنگاهیا قول نامه رو نوشتیم که تمام مشخصات خودرو رو ذکر کردیم و قیمت مورد معامله رو و در اخرم این بند رو نوشتیم که خودروی فوق طبق این برگه کارشناسی و از لحاظ فنی مورد پسند و تایید خریدار قرار گرفته است و معامله قطعی میباشد و و زیرشم امضا و انگشت زدیم هم من هم خریدار هم شاهد و منم پولمم کامل گرفتم و هرکدوم رفتیم دنبال زندگی خودمون ولی بعد دو روز نصفی پشیمون شد از معامله و زنگ زد که ماشینت ایراد داره نمیدونم صدای موتورش میاد وقتی بهم رسیدیم ببینم ماجرا چیه میگفت امروز بردم پیش یه مکانیک دیگه میگه صدای یاتاقان موتورش میاد منم بهش گفتم اونروز مگه خودت پشتش ننشستی نبردیش پیش مکانیک و مکانیکت نگفت اقا سالمه و مشکلی نداره ؟ الان چطور بعد 2 روز میگی صداش میاد خلاصه گفتم پس نمیگیریم و گفت میرم شکایت میکنم , الان سوالم اینه با توجه به قولنامه و بندی که گفتیم خودرو از لحاظ فنی مورد تایید و پسند خریدار قرار گرفته است میتونه کاری بکنه یا نه ؟
ماشین کاملا سالم بوده حالا بعد دو روز یه صدای ریزی ازش در اومده نه کسری روغن داره نه اب نه هیچ مشکلی و ماشین هم 11 ساله داره کار میکنه و خلاصه خودتون میدونید ماشین صفر کیلومتر نیست و ممکنه هر لحظه یه قطعه خراب بشه چون بعد 11 سال کار طبیعیه و تا اون لحظه که دست من بود و خودشم باهاش دور زد و تستش کرد و برد پیش مکانیک خودش و تاییدش کرد واقعا سالم سالم بود بدون هیچ صدایی بعد از دو روز و نصفی که ماشین رو خرید یه صدا ازش اومد , ممنون میشم راهنمایی کنید ​

پاسخ ها :

فروش خودرو خودرو