مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران نامزدی

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز
اینجانب طی یک ازدواج بعد از گذشت یکسال نامزدی با زوجه به اختلاف رسیدم و زوجه و خانواده اش اینجانب را قبول ندارند
و زوجه میگوید که (من تورو نمیخوام دوست ندارم ....) و هیچ عکس العملی برای جدایی نشان نمیدهند و من نیز از این شرایط خسته شده ام در این یکسال نیز زوجه باکره هست
فقط راهنمایم کنین در این شرایط چگونه و با انجام چه کاری به موفقیت برسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست طلاق توافقی دهید و تعیین تکلیف مهریه و حقوق مالی را هم با توافق خود مشخص کنید