مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت بخیر من ده سال پیش زندان رفتم بین دوتاسه ماه اونم سند نداشتم برام سند گذاشتن اومدم بیرون کیف قاپی یه دونه انجام دادم بعد از چندماه دادگاهی شدم سندو دادن بهمون الان پنج ساله متاهلم یه بچه دارم ده ساله از اون جریان رد میشه میخام برم راننده اسنپ بشم ماشین قسطی بگیرم سوء پیشینه ازم میخان چیکار کنم دستتون درد نکنه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام به دفتر پلیس بعلاوه ده مراجعه درخواست سوپیشنیه نمایید

حسین یاوری

حسین یاوری :

این سوء پیشینه موثر نیست میتوانید جهت اخذ گواهی عدم سوء پیشینه موثر اقدام کنید فقط توجه داشته باشید مسئول اسنپ در نامه ذکر کند شما سوء پیشینه موثر دارید یا خیر؟