مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری وسواستفاده از اعتماد وتصاحب پول وداشتن شاهد برای اثبات گفته خویش

اینجانب مبلغی معادل 40500000تومان به برادرم جهت خرید ماشین پرشیا دادم وخودم به علت حضور درمغازه که باهمان برادرم شراکت داشتم درحضور خانواده ام داده ام اما وی ازنمایشگه زنگ زده پرشیا ندارن بنده گفتم پس 405 بخراما بعد نیم ساعت باپراید صفر 20تومنی اومدن ان هم با شرایط خریده ومابفی پول منم هم ندادن وبدون اطلاع بنده مدارک بنام ایشان زده شده الان وی ماشین رافروخته وهیچ مبلغی به بنده ندادن ازشما استدعادارم باراهکاری کمک حالم باشین چون جزان مبلغ یک ریال سرمایه نداشتم والانم جداشدم جهت رضای خدا کمک کنید تا عمری دعاگوی شما وخانواده محترمتان باشم باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،دلایل و مدراک شما کافی نیست.