مشاوره حقوقی رایگان - جاعل مهر

ما از کسی که برعلیه ما دادخواست داده شکایت کیفری کردیم ... حالا استفاده از سند مجعول که متهم میشه ولی اگه گفت من مهر نزدم چطور میشه؟((بازپرس جاعل مهر را چگونه. تشخیص میده ؟.چطور میفهمه که چه کسی مهر را زده؟))از کجا میفهمند که کی مهرو جعل کرده؟؟؟؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با ارجاع امر به کارشناس جعل اثبات خواهد شد

یک وکیل

سلام " در فرض سوال معرفی و تعیین متهم به جعل و اثبات جعل توسط نامبرده به عهده شماست . کارشناس رسمی دادگستری در رشته استکتاب خط صرفا نظریه خود را در رابطه با جعلی بودن نوشته یا خط و انطباق یا عدم انطباق آن با دستخط متهم را اعلام می نماید .

یک وکیل

سلام. اثبات این مورد به عهده شماست و این مورد را کارشناس نمیتواند تشخیص دهد