مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با دانشگاه آزاد

با عرض سلام و خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ورودی سال 1394 هستم که در سال 1395 از پایان نامه خود دفاع کردم (تا سال 1394 من تمامی دروس خود را در واحد دانشگاهی دیگری به اتمام رساندم ولی به علت اشتغال به کار مجبور شدم انصراف داده و دوباره آزمون دم ، که در دانشگاه واحد جدید پذیرفته شدم و دروس گذرانده شده ام را معادل سازی کردند و دوباره مشغول به تحصیل شدم)
حال بعد از سپری شدن 3 سال از تاریخ دفاعم به دانشگاه برای امور تسویه حسابم مراجعه کردم که در اوج ناباوری قسمت فارغ التحصیلان به اینجانب گفتند که شما دو درس 4 واحدی که هر درس 3 واحد عملی داشت (که نمره بالای 19 را اخذ کرده بودم) را نباید معادل سازی میکردند حال بعد از گذشت این سه سال از تاریخ دفاع (که از اول این فرایند معادل سازی با تایید مدیر گروه ُمدیر آموزش ُ کارشناسان آموزش بوده) آیا چنین چیزی با عقل سلیم سازگار است؟ آیا چنین بازی با هر دانشجویی که کلی هزینه و وقت خود را برای اتمام تحصیل گذاشته درست است؟ آیا من دانشجو باید تاوان اشتباه مسئولین ذیربط را متقبل شوم؟ پس چرا آنجانبان هنگام ثبت نام با چند بار مکاتبه میان خودشان با معادل سازی دروس موافقت کردند؟
با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هم مکاتبه کردم ولی میگن این قانون دانشگاس!!! و باید دوباره درسی که تو 4 سال پیش تموم کردم (و کلا 3 سال پیش دفاع کردم) دوباره اخذش کنم !! مثلا شما میخوای دیپلم بگیری یهو بگن بهت درس فارسی کلاس دومت رو باید دوباره اخذ کنی

تقاضای راهنمایی از شما را دارم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به دادگاه عمومی مراجعه و شکایت کنید