مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای سند خودرو

با سلام
بنده سال 91 خودرویی خریداری کردم و پس از پرداخت کامل وجه نمایشگاه بعد از دریافت فتوکپی شناسنامه از بنده مدارک خودرو و وکالت تعویض پلاک به بنده تحویل داد و برگ قولنامه را گرفت و من بعد از مراجعه به مرکز تعویض پلاک اقدام به تعویض پلاک و دریافت برگ سبز خودرو کردم و از آنجایی که تجربه اول بنده بود با دیدن برگ سبز سند مالکیت و عدم اطلاع از لزوم مراجعه به دفترخانه برای ثبت سند قطعی اقدام نکردم و درحال حاضر که قصد فروش خودرو رو دارم با مشکل نداشتن برگ محضری روبرو هستم و با مراجعه به دفترخانه اظهار داشتند که برای انتقال نیاز به حضور فروشنده هست از طریق شماره تماسی که از ایشان پیدا کردم موضوع رو مطرح و ایشان از حضور امتناع میکنند با توجه به اینکه بنده فقط برگ سبز خودرو که 6 سال پیش صادر شده و سند و مدارک خودرو و وکالت تعویض پلاک رو دارم ایا امکان پیگیری قانونی برای دریافت سند وجود دارد و ایا فروشنده می تواند بعد از 6 سال ادعایی بر روی مالکیت خودرو داشته باشد؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مگه در وکالتنامه انتقال سند قید نشده؟

پرسشگر :

نه متاسفانه فقط تعویض پلاک بنام وکیل یا به غیر قید شده

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به اتتقال سند علیه فروشنده به استناد مدارک مالکیت خودرو و قولنامه منعقده.طرف اگر ادعایی مطرح کنه باید اثبات کنه .مثلا مدعی عدم پرداخت وجه بشه ...باید ثابت کنه شما پول ندادی و بار اثبات گردنش هست. در هر حال موفقیت با شماست چه بیاد و چه نیاد رای برای شما صادر میشه