مشاوره حقوقی رایگان - ثلث مال

سلام خسته نباشید اگر این سوالو جواب بدید تمام دوستان متوجه چگونگی وصیت ثلث مال میشوند. اگر کل اموال متوفی ارزشی برابر 120 ملیون باشد و متوفی سه دختر و دو پسر داشته باشد وصیت کند که که 90 میلیون به دو پسر و مابقی 30 میلیون به سه دختر خود برسد و سه دختر هم راضی به این وصیت نباشند به دو پسر چقد میرسد؟ در این صورت ثلث مال میرسه به دو پسر یعنی 40 میلیون و علاوه بر این 80 ملیون به صورت حق الارث (دو به یک) بین پنج فرزند تقسیم میشه. درست گفتم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر .ثلث مال طبق نسبتی که متوفی تقسیم کرده است انجام می شود و الباقی هم مطابق قانون ارث پسر دو .دختر یک

پرسشگر :

ممنون به خاطر وقتی ک گذاشتید میشه در مثال بالا با توجه به وصیت انجام شده سهم دو برادر رو به تومان بگید؟

پرسشگر :

یعنی 30 ملیون به دو برادر میرسه و مابقی طبق قانون ارث درسته؟

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
بله کاملا صحیح میباشد