مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دعوا

سلام
شبانه وارد خانه شدن 2 نفر بودن. به من حمله کردن و آثار جای ناخن و کبودی روی دستم هست. کجا باید برم برای شکایت. خودم باید برم پزشکی قانونی. یا دادگاه باید نامه بده. چون تا آن موقع آثار از روی دستم پاک میشه

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مراجعه به دادسرا.طرح شکایت کیفری ورود به عنف و ضرب و جرح .ارجاع پرونده به کلانتری .و.معرفی به پزشکی قانونی از طریق کلانتری مرحله بعد هست.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درگیری کی بوده؟بایدهمون موقع زنگ میزدیدپلیس110میامدن گزارش مینوشتن والا باید برید دادسرا محل شکواییه بنویسید وباموضوع ضرب وجرح شکایت کنید اگر شاهدی هم دارید معرفی کنید اگر همسایه ها دیدن یاشنیدن درخواست تحقیقات محلی کنید تا سریعا به پزشکی قانونی معرفیتون کنند