مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اجرا گذاشتن سفته

بنده در سال 96 به استخدام یک شرکت خصوصی در اومدم بعد از 8 ماه به دلیل عدم پرداخت منظم حقوق و ترتیب پرداخت حق بیمه از شرکت جدا شدم و در متن ایمیلم که به کارفرما ارسال کرده بودم دلایل خودم رو ذکر کردم که به خاطر عدم عمل به شرط ثبات پرداختی و عدم به کارگیری در فیلد تخصصیم هستش که در اوایل سال 97 مجددا با بنده تماس گرفتن که حاضرا شرایط کاری جدیدی را برای بنده فراهم کنن و تضمین دادن که حقوق و مزایام به موقع خواهد بود و برنامه های جدیدی رو شرکت اتخاذ کرده که در سال 97 صد در صد عملی خواهند شد که من موافقت کردم و مجددا قرارداد یکساله بستم سال 97 و یک تعهد ماندگاری هم از من گرفتن که به بعد از اتمام قراردادم 3 سال باید ادامه همکاری بدم و یک سفته 30 تومنی از من گرفت حالا بعد از گذشتن یک سال و اتمام قراردادم ایشون به هیچکدوم از تعهداتشون عمل نکردن نه ثبات پرداختی داشتن و نه در فیلد تخصصیم به کار گرفته شدن الان قراردادم تموم شده و میخوام قطع همکاری کنم که ایشون میگن اجازه قطع همکاری نداری و سفته رو به اجرا خواهد گذاشت من سفته را محضری نکردن و از من خواسته بود که محضریش کنم که دور زدم و محضریش نکردم آیا ایشون الان میتونه اقدامی علیه من بکنه و تهدیدش واقعا عملی هست؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در خصوص به اجرا گذاشتن بله میتونن به اجرا بگذارند ولی شما در مقام دفاع بایستی این مطااب را بیان کرده واینکه ایشان مشخص کنند منشآ طلبشان بابت سفته ها چیست