مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام شوهرم از برج 8محکوم به پرداخت نفقه معوقه و جاریه شد. نفقه معوقه برای مدت بیست ماه هست که اومد اعسار زد و گفت ندارم و قاضی هم زد ماهی200تومن و در زمان اجرای حکم هم گفت چون مهریه میدم توان پرداخت نفقه رو ندارم و قاضی هم اجرای حکم را به تعویق انداخت و گفت بعد تموم شدن قسط مهریه نفقه رو بده. الان میتونم به دلیل عجز از نفقه درخواست طلاق بدم. یعنی اون مدت 6ماه از چه تاریخی محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا شما رای ترک انفاق گرفته اید ؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر بعدازمحکومیت نفقه رابه هرعلتی پرداخت نکند شمامی توانید درخواست طلاق کنید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توجه به اینکه عدم پرداخت نفقه از طرف همسرتون به مدت 20 ماه احراز شده،شما میتوانید با استناد به تحقق شروط ضمن عقد نکاح در خواست طلاق نمایید.