مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و فروش

سلام و عرض ادب، زمینی سه سال پیش در دفتر املاک دیگر فروخته شده است خریدار 700 میلیون خریده است که مبلغ 300 میلیون پرداخت نموده و الباقی به مبلغ 400 میلیون هنوز قادر به پرداخت نگردیده است لذا اینجانب متصدی دفتر املاک میباشم و این قرارداد را با رضایت طرفین فسخ نموده و یک فقره چک به مبلغ 300 میلیون تومان بابت استرداد وجه پرداختی خریدار از فروشنده نزد اینجانب باقی ماند که شرط شد چنانچه چک پاس نگردید این فسخ باطل میشود. ضمنا در همان زمان فسخ، فروشنده با شخص دیگری که خریدار جدید محسوب میگردد نیز قرارداد مبایعه نامه توسط اینجانب تنظیم نمودند که هم اکنون فروشنده تصمیم دارد چک را پاس ننماید و با خریدار اولی تبانی نموده که فسخ باطل شود از طرفی خریدار جدید نیز تقاضای گرفتن قراردادش را از بنده دارد لطفا بفرمائید اگر بنده قرارداد خریدار جدید را به ایشان تحویل دهم و چک نیز وصول نگردد تکلیف اینجانب چه میشود از نظر قانون پای من هم گیر است یا خیر ؟ منظورم اینه که آیا فروش مال غیر محسوب میشود یا نه ؟ یعنی با این شرط فسخ آیا میتوانستم قرارداد جدید تنظیم نمایم یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. ضمنا قولنامه جدید به امضای خریدار و فروشنده رسیده است اما پولی به فروشنده پرداخت نشده است با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
اگر معامله شما قطعی نشده باشد امکان شکایت فروش مکال غیر وجود دارد ؛ با توجه به سوالهایتان نیازمند توضیحات کامل تری از سوی شما هستم
در صورت تمایل می توانید با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سوال شما نیاز به توضیحات تکمیلی می باشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،یک نکته اساسی قابل دفاع دارید، گفتیدبارضایت طرفین فسخ کردید بنابراین اقاله صورت گرفت ومالک می تواند به هرشخصی بفروشد ومصداق فروش مال غیر نیست.موفق باشید