مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از طریق کارت به کارت

با سلام
من سال 92 مبلغ 20/000/000 تومان از طریق کارت به کارت به حساب پدرخانمم واریز کردم که طی واریز دو مرحله و هر مرحله 10/000/000 تومان بوده است...
پدر خانمم بعد از اون رفتن زمینی را خریداری کردن به مبلغ 42/000/000 تومان بنام خودشون هم زدن و گفتن که نصف زمین برای شما هست اما بدون هیچ مدرکی
اکنون من و همسرم طلاق توافقی گرفتیم و هنگام طلاق یک توافق نامه تنظیم کردیم و امضا کردیم که در یکی از بند های این توافقنامه به این شکل است :
(آقای .......)زوج و (آقای......) پدر زوج توافق نمودند و متعهد شدند که نسبت به مبلغ پرداختی به حساب آقای ....... (پدر زوجه) بابت یک قطعه زمین هیچگونه ادعایی در مرجع انتظامی و قضایی نداشته باشند.
حالا سوال من اینه که آیا میتونم دادخواست استرداد وجه بدم که این مبالغ رو به عنوان قرض کارت به کارت کردم برای ایشان و بنده در قبال زمین هیچ ادعایی ندارم و اصلا زمین بنام بنده نیست که ادعایی داشته باشم و باید این 20/000/000 میلیون تومان رو بهم برگردونن؟؟
قابل ذکره که توی این بند توافق نامه نوشته نشده که مبلغی که بابت یک قطعه زمین بوده به چه شکل و از چه طریقی و از چه حسابی واریز شده به حساب پدر خانمم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مطالبه وجه به هموم مبلغ میلیون بدهید به شورای حل اختلاف محل