مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدرم به دلیل اختلافات با برادر و پدر خود با انها قطع ارتباط کرده است و از انجایی که درگیر مریضی سختی میباشد نگران است که بعد از فوت اموال و اختیارات خانواده اش به دست انها بیافتد و با اگاهی به این که بعد از مرگ پسر، پدر از او سهم میبرد ایا می تواند با نوشتن دستخط یا به عبارتی وصیت نامه اعلام کند که تمام اموال و مستقلاتش شامل حقوق بازنشستگی، وجه نقد، منازل مسکونی ، مغازه، ماشین و سهام شرکت و زمین و غیره.... را به صورت ارث به فرزندان و همسر خود واگذار کند؟؟؟؟؟
و ایا در مورد ارثی که از پدر خودش میبرد نیز می تواند به این صورت انرا به وراث خود بدهد؟؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، نه ؛در زمان حیات اموال را بنام شما صلح کند

پرسشگر :

ینی حتما باید توی دفترخونه به نام بزنه؟
یا با نوشتن دستخط و مهر و امضا خودش هم مقدوره؟

پرسشگر :

حتما باید در دفترخانه ثبت بشه ؟؟؟

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

وصیت تا یک سوم اموال جایز است
حقوق باز نشستگی
قابل وصیت نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهترین راه برای اینکه دیگران ارث نبرند این است که پدرتان تازمانیکه زنده است اموالش رابه فرزندانش ویاهرکس که مایل است منتقل کند تابعدازفوت دیگرازوی ترکه ای باقی نماند که ببن وراث تقسیم شود چراکه یکی ازشرایط تحقق ارث وجود ترکه یعنی اموالی است که ازمتوی باقی بماند است درخصوص وصیت نیز موصی می تواندتاثلث اموالش راوصیت کند