مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف زناشویی

سلام وخسته نباشید
من سال۸۹با خانومم ازدواج کردم یکسال عقد و تا سال ۹۴ زندگی مشترک داشتم خانم من عقب ماندگی خفیف ذهنی داشت من اول متوجه نشدم بعد هم که فهمیدم گفتم شاید بهتر بشه که نشد.از پارسال ایشون خانه پدرش زندگی میکنه ولی من خانه و همه مایحتاج زندگی رو فراهم کردم با خانوادش درخواست طلاق توافقی داشتم که قبول نکردند من هم الان خونه پدرم هستم ولی خانه با تمام مایحتاج در اختیارش گذاشتم خانواده خانوم میگن باید تو هر شب در خانه حضور داشته باشی که دختر ما بیاد خونه.من هم اصلا تمایلی ندارم ولی حاضرم خرجیش رو بدم.الان خانواده خانومم گفتن باید نفقه بدی ولی من همه چیز براش تهیه کردم خودش میگه تو هم باید بیای تا من برم سر زندگی
ایا بدون اینکه من برم بهش نفقه تعلق میگیره یا نه
وایا میشه مشکل ذهنی ایشون رو دلیلی بر ژلاق مطرح کرد
مشکل ذهنی ایشون طوری هست که از نظر وانشناسی از نظر ذهنی در همان حد بچه ۹تا۱۰ساله مونده
درضمن بنده به تازگی درخواست تمکین دادم که برای نفقه مدعی نشوند

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر که همسر شما خواهان زندگی در خانه ای که شما تهیه کرده اید باشند و در خانه موردنظر زندگی کنند نفقه به ایشان تعلق می گیرد. نفقه برای مدتی که درخانه پدرشان بوده اند به ایشان تعلق نمی گیرد و اثبات این که در خانه پدرشان بوده اند برعهده شماست. با درخواست تمیکن شما اگر همسرتان تمکین کنند و به زندگی مشترک بازگردند نفقه تعلق می گیرد. برای درخواست طلاق نیز مشکل ایشان مورد توجه قرار می گیرد ولی به طور کلی در قوانین ایران مرد با پرداخت حق و حقوق همسر می تواند او را طلاق دهد و نیاز به دلیل خاصی ندارد.