مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص پارکینگ مشاعات

با سلام و احترام
در یک آپارتمان 42 واحدی ساکن هستم که 35 واحد پارکینگ اختصاصی (مسقف)درج شده در سند دارند.7 واحد نیز پارکینگ ندارند اما حیاط آپارتمان به دلیل وسعت 8 جای پارکینگ اضافه (غیر مسقف) دارد.با توجه به اینکه حیاط جزو مشاع به حساب میاد آیا میشه این تعداد پارکینگ رو بین این هفت واحد تقسیم کرد که نیاز نباشه ماشین رو بیرون قرار بدن؟ آیا این مورد یا مصوبه هیئت مدیره قابل انجام هستش؟ یا رضایت همه واحد ها مورد ها مورد نیاز هستش؟ یا رای اکثریت؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با توجه به اینکه حیاط جز مشاعات هست حتما نیاز به رضایت کامل و مطلقه همه مالکین دارد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

خیر نمی توانید از فضای موجود استفاده کنید مگر اینکه رضایت همه کسانی که پارکینگ اختصاصی دارند رو جلب کنید و البته سایر مالکین که پارکینگ اختصاصی ندارند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رضایت همه مالکین شرط است .