مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست

سلام این پیامک برام اومد
دادخواست شماره....... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه دوم دادگاه عمومي(حقوقي) دادگستري شهرستان..... ارجاع و با شماره پرونده...... و رمز شخصی..... ثبت گرديد
من یه موتور داشتم که 5 سال پیش فروختمش چند ماه پیش یه نفر زنگ زد که موتورت زده به ماشینم فرار کرده و من شکایت کردم چند بار رفتیم دادسرا مسله حل نشد گفتن پرونده رو میبرن دادگاه البته من قولنامه فروش موتور رو دادم به دادسرا
حالا این پیامک برام اومده ولی وارد الدیران که میشم هیچ ابلاغیه ای نشون نمیده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی یا یک وکیل مراجعه فرمایید