مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن یک سوم سهم مادر به دختر

با سلام. مادر بزرگ من قید حیات هستند با کمال رضایت یک سوم مالشان را محضری واگذار کردند به مادر من الان دایی هام که فهمیدند میخوان با وکالت گرفتن و فروختن خانه از مادر بزرگم یک سوم فسخ شود ایا فسخ میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است.قرارداد فی مابین مادر بزرگ ومادر ملاک است.اگر مادربزرگ وکالت دهد جهت فروش مرتکب فروش مال غیر می گردد