مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست واخواهی

سلام خوب هستيد؟
اين حقير مدير عامل يك شركت خصوصی هستم
شعبه حقوقي دادگاه در رابطه با ادعا و دادخواستي كه عليه شركت صادر شده است
ابلاغيه حضور در جلسه دادگاه به عنوان شركت و به آدرس محل شركت ارسال و تحويل كارمند شركت شده
آيا چنانچه اينجانب مدير عامل در جلسه دادگاه حاضر نشوم ميتوان پس از حكم بدوي به دليل عدم ابلاغ مستقيم به مدير عامل واخواهي زد ؟؟
آيا اين واخواهي پذيرفته ميشود ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بنا به فرضی ادعای شما محمول بر صحت می شود و بایست دید کارمند شما مسئول امور کارگزینی بوده است و یا خیر
با سلام خیر
اما باید پرونده مطالعه گردد
شما می توانید جهت مطالعه پرونده و یا مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام اگر ابلاغ به مدیر یا قایم مقام یا دارنده حق امضا تسلیم نشود ابلاغ قانونی است و می توان واخواهی کرد.

یک وکیل

سلام" خوانده شخصیت حقوقی و شرکت است و نه مدیر عامل بعنوان نماینده شخصیت حقوقی و شرکت و غیبت مدیر عامل تأثیری در حضوری بودن رأی ندارد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با ابلاغ به شخص صالح حقوقی در شرکت مانند دبیرخانه،منشی اعتبار رأی غیابی ساقط می شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکار محترم سرکار خانم جرجانی در اینخصوص کامل و جامع است