مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای گرفتن قرارداد و عدم نیاز برای بیمه بیکاری

باسلام ، بنده از 99/6/20دریک مرکز فروش مشغول به کار شدم امروز در تاریخ 1400/6/31 شرکت قراداد بنده را تمدید نکرد و همچنین بیمه دوماه اول کاری و دوماه انتهایی بنده توسط کارفرما رد نشده است. من هیچ نسخه ای از قرارداد های شرکت ندارم و همچنین شرکت از دادن قرارداد و عدم نیاز امتناع میکند . با توجه به این که یکسال در این شرکت کار کرده ام ولی از 12 ماه 8 ماه بیمه ی ثبت شده دارم چگونه می توانم با احیای این 4 ماه بیمه ی ثبت نشده بیمه ی بیکاری بگیرم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما با طرح شکایت از طریق سامانه روابط کار علیه کارفرما در خصوص پرداخت بیمه معوقه و یا حقوق و مزایا و سنوات اقدام تا بتوانید از بیمه بیکاری خود نیز بهره مند شوید ضمناً بیکاری خود را نیز به اداره بیمه اعلام نمایید تا پرونده بیمه بیکاری شما نیز تشکیل گردد