مشاوره حقوقی رایگان - برای رفع مسدودی حساب بانکی و اینکه آیا تا بحال در جلسه دادگاه حضور پیدا نکردم

یکسال پیش از دوستم پول قرض گرفتم و به او چک دادم ولی متاسفانه نتوانستم جای چک را پر کنم، دوستم یک بار در شهر خودم شکایت کرد اما پرونده مختومه شد، بعد از تهران اقدام کرد و بدون اینکه حتی برایم اخطاریه یا احضاریه بفرستند محکوم شدم، من یکبار هم به جلسه دادگاه دعوت نشدم، سوالم اینست الان قاضی دستور مسدودیت حسابم را داده است، چگونه میتوانم حسابم را باز کنم، و اینکه آیا به نزد قاضی بروم برایم مشکلی ایجاد میشود؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،احتمالاشکایت قبلی کیفری بودشماتبریه شدید،این باردادخواست حقوقی داد