مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم امکان سازش

سلام
مردی بدلیل نشوز یک دختر با کسب اجازه از دادگاه مجددا ازدواج کرده
در صورتی که دختر از دادگاه درخواست گواهی عدم امکان سازش کند
دادگاه این گواهی را صادر میکند؟
در صورت صدور مرد مجبور به طلاق وی میباشد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

نه برای کدام سوال بود؟

پرسشگر :

اگر میشود کمی توضیح بدهید در باره شرایطش
برای مثال دادگاه در این جور مواردکلا گواهی عدم امکان سازش نمیدهد یا شرایط خاصی دارد؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوالتان نا مفهوم است

پرسشگر :

منظور این که مرد (با برطرف کردن تمام شرایط که شامل حق حبس برای زن میشود مانند دادن مهریه) که به دلیل نشور بودن زن مجددا ازدواج کرده
در این صورت اگر زن به دادگاه برود و بگويد من نمیتوانم با این آقا با این شرایط زندگی کنم
و میخواهم طلاق بگیرم
دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر میکند یا زن باید برای طلاق با مرد توافق کند ؟

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

براي گرفتن گواهي عدم امكان سازش و طلاق از طرف زوجه دلايل و مدارك قانوني طبق قانون خانواده و عقد نامه نياز هست

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. در این خصوص با بررسی مدارک به نظر امکان طلاق برای زوجه ( دختر ) ایجاد می شود. اما حکم قانونی در این خصوص وجود ندارد. صرفا با طرح دعوی و حضور دادگاه مشخص می شود