مشاوره حقوقی رایگان - خانم هستم مدرک ماساژ دارم و در منزل ماساژ میدادم به جرم خانه فساد گرفتن راهکار چیه ؟

خانمی هستم متولد 57 به دلیل اینکه ترومبوز دچار لخته خون شدم و مدتی بیمارستان بستری شدم و گفتن دیگه به مدت طولانی نباید سر پا وایسم در منزل خودم اقایان را ماساژ میدادم البته مدارک ماساژ دارم و در مترو و بازار کارهای روبالشی و ترمه و .. میفروختم ساعاتی ک منزل بودم و کسی مراجعه میکرد ماساژ و بادکش انجام میدادم حدودا 6 ماه ماساژ میدادم تا کسی به جرم خانه فساد شکایت کرده تو خونم زمانی که مشتری بود امدن عکس و فیلم گرفتن و هم مدارکام رو دیوار بود و هم من در اون لحظه مشتری خوابیده بود ماساژ میدادم بعد دستگیری زندان رفتم و الان با سند بیرونم برج 8 دوباره دادگاهی دارم من با مادرم زندگی میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
الان نزدیک دو ماهه بیرونم ولی دچار افسردگی شدم دیگه حتی نمیتونم دستفروشی کنم حالم داغونه کسایی که گرفته بودن و تو اون ی هفته که من تو قرنطینه بودم همشون یا خاله بودن یا در حال زنا گرفته بودند به خدامن برای هر پولی که میگرفتم سرپا وایمیستادم و هر کسی میومد میگفت خستگیم در رفت لطفا راهنمایی بفرمایید اصلا نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام جرمی که به آن اشاره کردید شرایطی برای اثبات داره تنها در اون صورت قابل اثبات هست ولی فعلا نمیشه با این توضیحات شما نظرداد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما گویا تازه از اروپا تشریف آوردید یا در اروپا زندگی میکنید یعنی در حد حداقلی هم با قواعد شرعی و قانونی محرم و نامحرم و زن و مرد و خلوت با نامحرم و ارتباطات نامشروع هم اشنا نیستید ?!!!!!!!!!!!!