مشاوره حقوقی رایگان - راه مقابله با الزام به تمکین

دختری هستم فرهنگی حدود 3 سال است با پسر خاله ام عقد کرده و 2سال هر دو در شهر های مختلف دانشجو بودیم طی یک سال بعد که در شهر خود شاغل بودیم این آقا به همراهی خانواده به کوس بی توجهی کوبیده و پشیمانی خودش را به گردن من میگذارد پیامک هایی دارم که من را به طلاق توافقی هدایت می کند اما من مخالفم حالا اقدام به الزام به تمکین کرده در حالی که خانه ای در شهرک دور از محل سکونت و کار بنده گویا اجاره کرده در حالی که ماه ها حالمان را حتی نپرسیده و اصلا اطلاعی نداده و بنده بلاتکلیف بوده ام. آیا پیامک ها و ندادن 3 سال نفقه می تواند شاهد من برای صوری بودن الزام به تمکین از جانب ایشان باشد
لطفا راهنمایی کنید من چه کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون مدنی زن باید در محلی زندگی کند که همسرش برای وی تهیه کرده مگر اینکه اختیار تعیین مسکن با زوجه باشد .
نفقه زن شامل مسکن متناسب با شان زوجه و اثاث البیت و ... است اگر همسرتان همه را تهیه کرده است ملزم به تمکین می شوید البته دادگاه تحقیقات لازم را در این زمینه بوسیله مددکار انجام می دهد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع دارای ابعاد وسیعی است بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام شود