مشاوره حقوقی رایگان - قطع بند انگشت تو بالابر

سلام. پدر من کارگر تو یه ساختمونی کار میکرده که پایین وایستاده بوده و دکمه بالابر رو میزده و اون فرد تو طبقه ششم داشته بار رو میگرفته که یه بند از انگشتش تو تسمه بالابر میمونه و میره حالا اون فرد شکایت کرده ایا شکایت این فرد به روی پدر من وارده مقصر کیه کی دیشو باید بده؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، دادگاه با ارجاع به کارشناس درصد تقصیر را مشخص خواهد کرد.ودیه بر اساس درصد تقصیر باید پرداخت شود.